avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furtul masini
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Furtul masini

Bună seara soțul meu este în închisoare în Polonia și cand a fost arestat ia rămas mașina acolo vânzarea cumpărare erau pe numele lui și sora lui și soțul ei au aduso fără sa știe nimeni în România și au vanduto ajutatima Cum pot se procedeze pentru asi recupera bani sau masina când va ieși din închisoare Mulțumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Carina12345 , utilizator 10:31, 1 Iunie 2018
Daca sotul detine documente care sa ateste calitatea de proprietar asupra vehiculului,daca detine probe rezonabile ca sora acestuia introdus in Romania unde l-ai si sotul acesteia au preluat vehiculul si l-au instrainat,va putea promova plangere la unitatea teritoriala a ministerului public
Acum conteaza si ce perioada are sotul dv sanctiune privativa de libertate
Bună ziua actele de la mașină au rămas în Mașină dar dacă va merge când va scăpa din închisoare la acel om de la care a cumparat mașina și cere vânzarea cumpararea ce sa făcut pe numele lui și a vânzătorului se poate face ceva Mulțumesc mult
Și soțul meu a fost condamnat la 2 ani jumate și a făcut pana acum 1 an și 7 luni și nu știu câte luni mai are de făcut va rog ajutatima el este închis în Polonia și nu știu legile de acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)
Primesc amenzi pe o masina vanduta um1640 um1640 buna seara am si eu o problema.Am vandut in 2013 o masina am contract vanzare-cumparare o am scoasa de la finante dar problema este ca la politie apar tot eu ... (vezi toată discuția)
Buna seara Eugenia 123 Eugenia 123 Buna seara am si eu o problema ajutațimă va tog soțul meu este arestat in Polonia si Este condamnat la 2 ani jumate din care a făcut un an si 3 luni va rog ... (vezi toată discuția)