avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de pensie 650 lei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de pensie 650 lei

Am card de pensie la Bancpost primesc lunar 650 lei. Am economisit pana acum 3 300 lei pe card. Eu beneficiez de ceva dobanda, dar mai platesc comisioane?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:53, 28 Ianuarie 2018
Nu de putine ori comisioanele sunt mai mari decat dobanda primita. Astea-s vremurile, banii nu prea mai valoreaza mare lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Incepere executare silita blecota blecota Buna ziua, in 2007 am facut un card de credit la o banca fiind incantat de cele spuse de catre agentul respectiv la acea vreme. De platit am platit rate la ... (vezi toată discuția)
Talon de pensie DumbravaGhr DumbravaGhr Stimati domni, Am facut optiunea pentru a primi pensia pe card. Am facut optiunea la Bancpost. Am primit cardul si de luna aceasta si banii pe card. Cum ... (vezi toată discuția)