avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 220 - norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 220 - norma de venit

Sunt PFA, norma de venit din 2017 si salariat in acelasi timp. Am depus 220 si adeverinta de salariu la inceput.
Nu am depasit nici anul trecut si nici in 2018 norma de venit.
Vreau sa stiu:

1. Trebuie sa depun pentru 2018 vreo declaratie? din ce am priceput, nu trebuie sa depun 600 daca nu am depasit norma.

2. Sunt obligat sa depun din nou la inceputul anului 220 (norma de venit) + adeverinta de salariat sau voi avea continuitate in aceleasi conditii pe 2018?

Alte discuții în legătură

Declaratia unica stan camelia stan camelia Buna ziua! As dori sa aflu ce fac cei care au depus declaratia 200 pentru anul 2017 si declaratiile 220 si 600 pentru anul 2018. Eu sunt in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Formularul 600 depus gresit LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata impozitata in SISTEM REAL, platitoare de TVA si tin contabilitatea in partida simpla. Problema mea se refera ... (vezi toată discuția)
Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)