avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Valabilitate certificat fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Valabilitate certificat fiscal

Buna ziua,

As dori sa stiu cat timp este valabil un certificat fiscal. Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 11:24, 28 Ianuarie 2018
30 zile de la data emiterii.
Va multumesc, dar as dori sa stiu daca cele 30 de zile se pot intinde pe doua luni, adica de exemplu din 15 pana in 14 ale lunii urmatoare. Multumiri!
Certificatul de atestare fiscala se emite in termen de cel mult doua zile lucratoare de la data depunerii cererii de catre contribuabil si poate fi utilizat de contribuabil pe toata perioada lunii in care se emite. Certificatul de atestare fiscala emis in intervalul 25 a lunii - finele lunii este valabil pe toata perioada lunii urmatoare emiterii.
Termenul de valabilitate e scris pe certificat

Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2018
prepeleac, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala ioanatodi ioanatodi Buna ziua Am o nelamurire : certificatul de atestare fiscala ptr bugetul de stat este valabil 20 de zile lucratoare sau calendaristice? Certificatul ptr ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal de la vanzator constantinichim constantinichim buna ziua as dori sa intreb ce valabilitate are certificatul fiscal de la vanzatorul autoturismului? (vezi toată discuția)
Eliberarea certificatului de atestare fiscala pentru dezbaterea succesiunii cyan cyan buna seara, de unde trebuie eliberat certificatul de atestare fiscala privind impozitele in cazul in care decedatul a avut ultimul domiciliu intr-un judet iar ... (vezi toată discuția)