avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stramutare proces civil, Nulitate absoluta partiala ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stramutare proces civil, Nulitate absoluta partiala Titlu de Proprietate - Actiunea introdusa de Prefect

Nulitate absoluta partiala Titlu de Proprietate

Cu mentiunea ca procesul a fost deschis de Prefect prin invocare dispoziţiile art.III lit.a din Legea nr.169/1997 - privind atribuire ilegala terenuri pe legea 18/1991
Avand in vedere ca procesul se judeta la o judecatorie dintr-o localitate mica unde toti se cunosc intre ei iar eu nu sunt din localitate as dorii sa cer stramutarea procesului (am motive bine intemeiate)
Cunosc faptul ca cererea trebuie sa o fac la Curtea de Apel.

INTREBAREA : SE TIMBREAZA ACESTA CERERE DE STRAMUTARE ? Cat costa tinand cont de faptul ca procesele de Nulitate absoluta partiala conform Legea nr.18/1991 sunt scutite de taxa de timbru .
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 17:47, 28 Ianuarie 2018
Cererea de stramutare in materie civila 100 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de interventie intr-un proces intenteat de prefect ,,nulitate absoluta partiala titlu de proprietate,, se timbreaza si la ce valoare ? soparla62 soparla62 Nulitate absoluta partiala Titlu de Proprietate Cererea de interventie in nume propriu ori pentru a apara paratul se timbreaza si la ce valoare ? Cu ... (vezi toată discuția)
Va rog un clar raspuns la: privind taxa de timbru judiciar se plateste ori nu ? fond funciar, nulitate absoluta partiala titlu de proprietate conform art. iii din legea 169/1997- va rog ! cornaca cornaca Prefectul a initiat o actiune in instanta : Nulitate absoluta partiala Titlu de Proprietate conform art. III din Legea 169/1997- Prefectul solicita anularea a ... (vezi toată discuția)
Unde fac contestatie impotriva , hotararea comisiei judetene pentru restituirea proprietatilor. soparla62 soparla62 Am sesizat nereguli privind atribuirea ilegala a mai multe terenuri unei terte persoane care nu era indreptatita Am dus documente si probe si sa dispus catre ... (vezi toată discuția)