avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Split tva raportat in 25.01.2018
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Split tva raportat in 25.01.2018

Buna seara , pentru tva ul raportat pe 25 ianuarie 2018 pentru lunile octombrie noiembrie si decembrie 2017 , plata trebuie facuta pana la 31 ianuarie 2018 pentru a nu intra la split tva? Daca. nu care este termenul limita pentru neincadrarea la split tva in aceste conditii.
Valoarea tva este de aprox 16,000 ron.
Multumesc anticipat !!

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă serpisor serpisor Bună seara ! În data de 1 mai 2017 m-am angajat cu contract de muncă iar la data de 10 ianuarie 2018 am încheiat contractul de comun acord cu angajatorul. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in registrul contribuabililor care aplica split tva ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am o microintreprindere care are datorii la tva mai mari de 5000 lei pentru trimestrul IV al anului 2017, ea este cu declaratia de tva la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical CazacuAnaMaria CazacuAnaMaria Buna ziua!As vrea sa stiu daca in 2018 am lucrat la o firma 8 luni am avut intrerupere 2 luni si in 6 octombrie am inceput munca in alta firma iar pe 25 ... (vezi toată discuția)