avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligatia de a plati impozit - pe baza PV punere in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligatia de a plati impozit - pe baza PV punere in posesie

O asociatie composesorala a fost pusa in posesie cu un teren acum 3 ani. Masuratorile nu corespund cu terenul, in sensul ca pe tren s-au gasit mai putine hectare. Demersurile de pana acum nu au avut rezultat, titlul nu se poate elibera din cauza litigiului. Intrebarea este: asociatia este obligata sa plateasca impozit pe teren daca nu are titlu? Daca da, este obligata sa plateasca pe intreaga suprafata scriprica sau numai pe cea cu care a fost efectiv pusa in posesie? In afara deschiderii unui proces, se poate face altceva ?

Alte discuții în legătură

Composesorat ABANA ABANA Composesorat infiintat in 2000,in baza Legii nr.1/2000.Reconstituirea dreptului de proprietate s-a facut in baza cererilor individuale depuse .Anexele 51 si 54 ... (vezi toată discuția)
Drepturi indivize intr-un composesorat teofillaze teofillaze Am intrat recent in posesia unor C.F.-uri cu averea bunicului in cadrul unui Composesorat. Cum pot intra in posesia acestei averi, daca nu am depus cerere in ... (vezi toată discuția)
Legea fondului funciar 18/1991 / titlu de proprietate Maria Malley Maria Malley Buna seara, Am o întrebare despre obtinerea titlului meu de proprietate, va rog. Situatie mea actuala este urmatoarea : Sunt mostenitoarea unui teren ... (vezi toată discuția)