avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Practica neloiala prin folosirea de sintagme?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Practica neloiala prin folosirea de sintagme?

Buna ziua. Societatea la care lucrez a primit o adresa din partea ANAF - Biroul pentru practici neloiale si preturi reglemenatate, prin care ne este solicitat sa facem dovada folosirii unor sintagme pe site-ul nostru "cele mai inalte standarde, cel mai bun material", etc.), in sensul ca acestea au fost certificate de catre cineva. Urmeaza sa raspundem in termenul de 10 zile la aceasta adresa. In situatia in care ele au fost scrise in continutul site-ului, fara o prealabila analiza amanuntita a continutului (site-ul nu este unul foarte mare sau complex, si a fost facut la un moment dat de cineva, ca sa existe o adresa electronica unde sa fim gasiti), ce riscam? Amenda? Sau cum ar trebui sa raspudem la aceasta adresa? Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Ref. la concurenta neloiala Valentina Oancea Valentina Oancea Buna ziua. Constituie concurenta neloiala denumirea unui site (schimbând doar o litera) identică cu site-ul pe care il dețin? Va rog sa luați in calcul ... (vezi toată discuția)
Amenda anaf pentru reclama pe propriul site. Marius2211 Marius2211 Am un client caruia i-am realizat un site web acum un an de zile, si astazi a zis ca a primit o hartie de la ANAF, (nu am vazut inca hartia si nici continutul ... (vezi toată discuția)
Plata online amenda circulatie the game the game Buna ziua!Daca platesc online amenda de circulatie prin intermediul site-ului www.amenda-online.ro mai trebuie sa trimit copia procesului verbal si dovada ... (vezi toată discuția)