avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cu norma de venit trebuie sa depuna declaratia 201?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cu norma de venit trebuie sa depuna declaratia 201?

Un PFA cu norma de venit care desfasoara activitatea in Romania dar are veniturile din SUA via PayPal trebuie sa depuna declaratia 201 ?
Cel mai recent răspuns: lorem ipsum , utilizator 23:51, 11 Februarie 2018
Din ce am aflat pana acum:
Nu trebuie depusa declaratia 201, atata timp cat veniturile obtinute din strainatate nu sunt din drepturi de autor.
Daca sunt venituri obtinute din drepturi de autor ... atunci trbuie sa treci de la PFA norma de venit la PFA sistem real.

Intrebarea care se naste acum este: PFA sistem real cu venituri din strainatate obtinute din drepturi de autor, trece veniturile pe 201 sau pe 200 / 220?

In principiu nu prea conteaza pentru ca procentul de impozitare e aceleasi, si oricum nu beneficiezi de cota forfetara de 40%, asadar formularul folosit cred ca e mai putin important, atata timp cat banii sunt fiscalizati.

Poate sa ajute cineva cu un raspuns?
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
lorem ipsum, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratia 220 ContSters156394 ContSters156394 Ce se intampla daca nu se depune declaratia 220 pana la termenul stabilit (15 mai 2011, din cate stiu)? Cum pot afla intotdeauna care sunt declaratiile si ... (vezi toată discuția)
Pfa - contracte si incasari externe, obligatii, declaratii, etc adrianciocalau adrianciocalau Din 2006 lucrez ca PFA in mare parte pentru o firma din USA. Lunar facturez o suma de bani pentru care tai FACTURA FISCALA cu suma primita convertita in RON la ... (vezi toată discuția)