avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Conturi poprite fără nicio înștiințare din partea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Conturi poprite fără nicio înștiințare din partea executorului judecătoresc. Este legal? Cum ar trebui să procedez în acest caz?

Buna ziua,

Vineri, am fost notificata prin sms de catre doua banci la care am conturi deschise, ca mi-a fost blocata o anumita suma de bani si ca indormatii gasesc la executorul judecatoresc. Eu nu primit nimuc de la executorul judecatoresc nici prin posta, nici personal, nici prin alta metoda ca as fi executata silit. Nestiind despre aceasta executare silita, nu am avut posibilitatea contestarii in instanta si nici a unei intelegeri cu executorul.Este legal? Cum ar trebui sa procedez in acest caz?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:59, 1 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal, dar se practica la scara larga, adica este o moda. Verificati pe saitul justitiei dupa numele dvs daca a fost incuviintata executarea si din aproape in aproape ajungeti si la executorul judecatoresc, apoi formulati o contestatie la executare, iar daca nu va descurcati apelati la un avocat caci altfel, daca iesiti din termen nu se mai poate face nimic.
Am incercat sa gasesc nymele meu pe site-ul justitiei dar nu am avut nuci un rezultat. Multumesc pentru raspuns.


Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
ar trebui sa luati legatura cu executorul sa va comunice actele si numarul dosarului de executare , sa aflati despre ce este vorba si apoi in termne de 15 zile puteti formula contestatie la executare.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la banca si solicitati datele executorului.
Banca nu primeste decat o adresa de infiintarea popriri nu si titlul executoriu.

Incercati cautare pe intrgul portal nu numai pe judecatoria de care apartineti.
Mai poate fi vorba si de o poprire de la fisc care se face direct, fara a trece pe la judecatorie.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Carturarul, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita larisa-m larisa-m In 2008 am contractat un credit de la o banca pentru un prieten care urma sa achite ratele.Din 2010 luna Aprilie nu a mai platit ratele. In Noiembrie 2010 ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita Liviuss73 Liviuss73 Azi 1 februarie 2017 am primit instiintarea unei popriri pe conturile bancare. As dori sa stiu daca merg si fac o contestatie la poprire, asa cum am dreptul, ... (vezi toată discuția)