Vineri, am fost notificata prin sms de catre doua banci la care am conturi deschise, ca mi-a fost blocata o anumita suma de bani si ca indormatii gasesc la executorul judecatoresc. Eu nu primit nimuc de la executorul judecatoresc nici prin posta, nici personal, nici prin alta metoda ca as fi executata silit. Nestiind despre aceasta executare silita, nu am avut posibilitatea contestarii in instanta si nici a unei intelegeri cu executorul.Este legal? Cum ar trebui sa procedez in acest caz?
Va multumesc
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este legal, dar se practica la scara larga, adica este o moda. Verificati pe saitul justitiei dupa numele dvs daca a fost incuviintata executarea si din aproape in aproape ajungeti si la executorul judecatoresc, apoi formulati o contestatie la executare, iar daca nu va descurcati apelati la un avocat caci altfel, daca iesiti din termen nu se mai poate face nimic.
ar trebui sa luati legatura cu executorul sa va comunice actele si numarul dosarului de executare , sa aflati despre ce este vorba si apoi in termne de 15 zile puteti formula contestatie la executare.
Carturarul
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mergeti la banca si solicitati datele executorului.
Banca nu primeste decat o adresa de infiintarea popriri nu si titlul executoriu.
Incercati cautare pe intrgul portal nu numai pe judecatoria de care apartineti.
Mai poate fi vorba si de o poprire de la fisc care se face direct, fara a trece pe la judecatorie.
Executare silita
Liviuss73
Azi 1 februarie 2017 am primit instiintarea unei popriri pe conturile bancare. As dori sa stiu daca merg si fac o contestatie la poprire, asa cum am dreptul, ... (vezi toată discuția)