avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere in regim hotelier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere in regim hotelier

Buna seara,

Planuiesc sa cumpar un apartament sau o garsoniera in Brasov pentru a o da in chirie in regim hotelier.

Am nevoie va rog de cateva informatii de la cunoscatori. Articolele de pe net le stiu deja.

As vrea sa stiu daca se poate practica acest lucru ca persoana fizica (inchiriez 1 sau 2 camere), ce impozite trebuie platite si de ce aprobari am nevoie pentru a functiona complet legal (sanepid, asociatie locatari, vecini cu care impart un perete, turism, etc).

Multumesc

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier iblaga iblaga Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ... Grundy Grundy Buna ziua! Am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fac parte de putin timp din comitetul executiv al unui bloc si m-am lovit de cateva lucruri pe ... (vezi toată discuția)
Obligatii catre finante, inchiriere in regim hotelier AndraVM AndraVM Buna ziua, am 4 camere la casa si le-am amenajat pentru a le da spre inchiriere in regim hotelier si m-ar interesa sa stiu ce obligatii am catre cei de la adm. ... (vezi toată discuția)