avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura intabulare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura intabulare teren agricol

Buna! Ma poate ajuta cineva cu lista de documente ce trebuiesc pentru intabularea unui teren agricol unde trebuie depuse acestea si ce taxe/servicii se percep pentru acestea?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:16, 29 Ianuarie 2018
La Biroul de cadastru și publicitate imobiliară a localității unde se află imobilul. Va trebuie actul de proprietate și documentația cadastrala. Tariful este 60 lei/numar cadastral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare cadastrare MILESCU MILESCU Buna ziua! Poate sa ma lamureasca cineva ce inseamna intabulare si cadastrare? Unde trebuie sa ma adresez ca sa le fac si ce acte imi trebuie? Implica ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru intabulare drept de proprietate prin ... Viopogy Viopogy Ce trebuie sa fac pentru intabulare drept de proprietate prin succesiune. Este vorba de teren agricol. Exista cf. (vezi toată discuția)
Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)