avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit spatiu comercial
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit spatiu comercial

Buna seara! Locuiesc la sat si am un corp de casa inchiriat ca spatiu comercial. In situatia in care nu mai am contract de inchiriere ce impozit trebuie sa platesc-rezidential sau nerezidential? Am fost la primarie cu ultimul contract de inchiriere care se finalizeaza pe 31. Ian . 2018. Ccare e procedura de trecere la impozitul rezidential?

Alte discuții în legătură

Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Impozit/taxe pe clădiri Spat Spat Am o casa in Resita (CS) compusa din subsol care e amenajat ca apartament locuit,parterul e amenajat pt spatiu comercial(birouri sau alte activitati) si etaj ... (vezi toată discuția)
Declarare spațiu mixt. Michi85 Michi85 Bună seara. Am o clădireP+D. 120mp demisol si 120mp parter.spatiul demisol nu a fost niciodată inchiriat. A fost folosit ca magazie de depozitare pentru ... (vezi toată discuția)