avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor contabil fara facultate?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

contabil fara facultate?

pot angaja un contbil fara facultate?are doar un liceu teoretic si diploma de la ceva curs de contabilitate pe calculator.credeti ca pot sa-l angajez contabil la firma mea?:help:va rog din suflet lamuriti-ma ca nu stie nimeni sa-mi spuna
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:47, 13 Octombrie 2010
pt a fi contabil nu e obligatoriu sa aveti studii superioare. in acest caz, contabilul devine economist.

deci da, puteti angaja persoana respectiva in functia de contabil.
multumesc tare mult.
...dar trebuie sa stiti ca nu va putea semna situatiile financiare... :">
am inteles,dar in situatia asta cine semneaza?
va trebui sa apelati la un Contabil autorizat sau un Expert contabil, membru al CECCAR; o puteti face pe baza unui contract de colaborare dar e important sa aveti si contabilul Dvs propriu (eventual sa-l sustineti sa se inscrie in CECCAR)

SUCCES! B-)

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare economist ioanaep ioanaep Buna ziua, este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma? multumesc (vezi toată discuția)
Obligatoriu contabil? lupascumihaela lupascumihaela la un srl este obligatoriu sa ai contabil cu studii superiare angajat? asociatul unic sau administratorul nu are dreptul sa-si tina evidenta contabila la ... (vezi toată discuția)