avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plafon colaborare pe perioada concediului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plafon colaborare pe perioada concediului de maternitate

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, daca se poate, cu un raspuns.

Am un loc de munca principal si urmeaza sa intru in concediul de maternitate pe perioada de 2 ani. In acest timp, am colaborat in paralel, din cand in cand, cu un alt angajator, cu contract de colaborare. Intentionez sa raman acasa, dar as vrea sa mai lucrez cu al doilea angajator, tot pe proiecte punctuale, fara a-mi pierde remuneratia aferenta concediului de maternitate. Imi puteti spune, va rog, pana la ce limita pot colabora pe an sau ce alte limitari legale mai exista? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:10, 30 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!
Suma de 4845 (sa zicem) se impoziteaza sau este neta? Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
Ce impozit s-ar aplica? Va multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

buna Favi Favi Bună ziua m.ar interesa care este procedura de plata a indemnizației de creștere copil în cazul unei sarcini gemelare, având în vedere ca șanț ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copii sarcina gemelara xzibit xzibit Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: sotia mea a nascut gemeni si as dori sa stiu daca numarul zilelor de concediu pre si post natal (cele ... (vezi toată discuția)
Concediu de ma (pa)ternitate. DanMarinoiu DanMarinoiu Ce spune legea despre indemnizația de concediu de maternitate. Dacă sotul doreste sa stea acasa cu copilul alocația primesc amândoi sau doar unul. ... (vezi toată discuția)