avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cass persoane fara venituri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cass persoane fara venituri

Buna ziua. Am depus declaratia 604 ptr plata cass fiind persoana fara venituri. Asta era anul trecut cand contributia era 80 lei. Acum este 190 lei. Cum pot sa nu mai platesc aceasta contributie avand in vedere ca s-a marit cu 150% iar eu m-am angajat sa platesc ptr 80 lei. Nu mai am de unde sa dau aceasta suma. La depunerea declaratiei 605 nu este stipulata aceasta situatie. Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata cass persoane fara venituri catalinapredescu catalinapredescu Am completat în februarie 2018 declaratia 604 pe o perioada de 12 luni. De atunci plătesc lunar cass de 190 ron. Odată cu apariția noii declarații unice ... (vezi toată discuția)
Incetarea calitatii de persoana fizica fara venituri-formular 605 Mariana962 Mariana962 Buna ziua, Pana acum am platit CASS pentru copil care a fost student in afara tarii. Acum s-a angajat intr-o tara membra UE, trebuie sa depun la ANAF ... (vezi toată discuția)
Plata cass restant cu poprire pe contul de alocatie mrliulia mrliulia Pe 18 01 2016 am completat declaratia 604. Pe 27.03.2016 am primit instiintarea cu suma de 784 lei ptr un an intreg. In iulie 2016 am primit somatie cu plata ... (vezi toată discuția)