avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se obtine spor de ecran conf. Lg. 153/2017 pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se obtine spor de ecran conf. Lg. 153/2017 pentru postul de secretar

Buna ziua,
Sunt incadrata cu 1/2 norma de secretar si 1/2 norma de contabil, deci 8h/ zi, avand urmatoarele atributii: lucrez pe calculator, trimit documente pe fax,, arhivare documente, in birou se afla panoul care asigura conexiunea la internet, folosesc scaner, xerox.
As dorii sa stiu care este procedura de obtinere a sporului de ecran?
si care ar fi procentul conform Legii 153/2017?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 30 Ianuarie 2018
Legea 153/2017
art.23 Sporul pentru condiții de muncă

Locurile de muncă și categoriile de personal, precum și mărimea concretă a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexele nr. I-VIII și condițiile de acordare a acestuia se stabilesc, în cel mult 60 de zile de la publicarea prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, prin regulament-cadru elaborat de către fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetară, respectiv învățământ, sănătate și asistență socială, cultură, diplomație, justiție, administrație, de către instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională, precum și de către autoritățile publice centrale autonome, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea fiecăruia dintre ministerele coordonatoare, a fiecăreia dintre instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională sau a fiecăreia dintre autoritățile publice centrale autonome, cu avizul Ministerului Muncii și Justiției Sociale și al Ministerului Finanțelor Publice și cu consultarea federațiilor sindicale reprezentative domeniului de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii bulgarasul bulgarasul de cand se poate da in administratia publica sporul pentru conditii de munca (vezi toată discuția)
Spor risc biologic Aromei lucian Aromei lucian Daca lucrez că pompier militar profesionist,..,și prin schimb execut servicii...ture...pe echipaj E.P.A Smurd ,ministerul.....inspectoratul nu are obligația ... (vezi toată discuția)
Legea sporului de calculator. Coman78 Coman78 Vreau sa stiu si eu un baza carei legi se acorda sporul de calculator , lucrând ca asistent medical radiologie.multumesc (vezi toată discuția)