avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... infectie intraspitaliceasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

infectie intraspitaliceasca

Buna ziua ! Acum circa 2 saptamani mama a facut infarct la spitalul Bacău. A fost trimisă la Iași la spitalul Parhon unde i s-a pus stent . Dupa 3 zile de la externare am dus-o la spitalul Bacău cu salvarea pentru ca acuza dureri in piept. A fost internată si dupa 2 zile a facut febra . Is-au recoltat alte probe pentru analize si s-a constatat ca are o infectie luata de la Iași. Mama este acum în stare foarte gravă pe ATI , medicii nedandu-i șanse de scăpare . Ce pot face in cazul acesta?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata ... caricatura caricatura Buna ziua. Din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata in spital de urgenta cu dureri in piept si diagnosticata cu infectie urinara....Dar ea ... (vezi toată discuția)
Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Malpraxis? enycike enycike Buna...mama mea a murit acum 2 saptamani. Joi a inceput sa aiba febra, greturi. Vineri s-a simtit la fel iar sambata a inceput sa o doara burta foarte tare. ... (vezi toată discuția)