avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Colaborare PFA - liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Colaborare PFA - liceu

Buna seara, sunt PFA si am primit o solicitare de colaborare la orele de dirigentie ale unui liceu, in calitate de psiholog-psihoterapeut in scop de psihoeducatie.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: ce fel de contract ar trebui sa fac cu conducerea liceului? De colaborare? De prestari servicii? De voluntariat? (nu voi primi bani pt servicii) Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Conflict de interese... rempy rempy Am si eu o intrebare. Sunt proprietarul unei firme de constructii. Din 2013 am castigat un contract de intretinere si prestari servicii cu un liceu. Pt. o suma ... (vezi toată discuția)
Conventie ciivila de prestari servicii anca_popescu anca_popescu Se poate realiza o conventie ciliva de prestari servicii intre Pfa si o persoana fizica sau intre II si o persoana fizica? (vezi toată discuția)
Profesii liberale si srl deliadanea deliadanea Bună ziua! Vă solicit experiența și expertiza în următoarea situație: Activez într-o profesie liberală (psiholog) reglementată prin legea ... (vezi toată discuția)