avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... As dori o informatie - interdicție primărie montare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

As dori o informatie - interdicție primărie montare panouri de plastic

Vreau sami aplic pe gardul meu care are 170 panou de plastic prin care nu se vede iar de la primarie numi da voie ca zice ca nu vede vecinu in curte la mine
Cel mai recent răspuns: Pop raluca , utilizator 14:31, 31 Ianuarie 2018
Cum este posibil ? Este o gluma ?
Si eu am zis gardul meu are 170 si pana la urma miam pus o plasa neagra dar frumoasa ce nu se vede deloc prin ea iar de la primarie ma pus sa mio iau jos ca legea numi permite ce ma sfatuiti ce sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa veche întabulată pe construcție, teren doar în folosință Cristinaman20 Cristinaman20 Un sfat as vrea ce as putea sa fac am o camera si o bucatarie doar si am facut intabularea casei si pamantu de sub casa nu e cumparat dar am primit in ... (vezi toată discuția)
Drum acces 1/2 cristiana2011 cristiana2011 Buna ziua, Multumesc anticipat celor care imi pot da un sfat.Am cumparat 500 mp(partea din pate) dintr-un lot de 1000.Accesul catre terenul nostru se face pe ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)