avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... copii cu CES fara certificat de handicap beneficiaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

copii cu CES fara certificat de handicap beneficiaza de bursa sociala?

ma lupt cu lic program sportiv n rotaru din constanta ptr ca nu vor sa mi dea bursa socilala fiului meu de 12 ani care are ces/ adhd ptr ca motiveaza ca iau alocatia de hrana de la cjrae constanta. fiul meu beneficiaza sau nu de bursa sociala? am intrebat peste tot si nimeni nu a stiut sa mi rasp.
Cel mai recent răspuns: Tunde Talos , utilizator 22:33, 5 Martie 2019
Bună seara. As dori sa știu de ce nu au primit copii banii de hrană(CES) din ianuarie 2019, Satu Mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pentru copil cu handicap edelweiss67 edelweiss67 In masura in care se poate va rog din suflet.... spuneti-mi de ce drepturi beneficiaza un copil de 11 ani cu autism infantil, retrad grav si epilepsie, inscris ... (vezi toată discuția)
Alocatia Luader Luader Am 17 ani si vreau sa renunt la liceu, am inteles ca daca renunt la liceu trebuie sa renunt si la alocatie deoarece ii va trage la raspundere pe parinti ( ... (vezi toată discuția)
Tichete de masã danr danr Bună ziua Pentru o firmă, microintreprindere, impozit pe venit, neplătitoare de TVA, tichetele de masă sunt deductibile fiscal? Mulţumesc. (vezi toată discuția)