avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incadrarea este corecta?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incadrarea este corecta?

Buna ziua, sunt bibliotecar din 2015.Am absolvit Biblioteconomie, Profesor documentarist. IN INVATAMANT AM 9 ANI VECHIME. MOMENTAN SUNT INCADRATA in treapta II. AS DORI SA STIU incadrarea este corecta? TOTODATA va rog respectuos sa ma informati peste cat timp pot sustine urmatoarea evaluare in vederea trecerii la o treapta profesionala superioara? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Incadrare treapta profesionala bibliotecar palsecam palsecam Buna ziua. Sunt absolventa de Litere. Ca profesoara, am o vechime la catedra de 9 ani. Dupa ce am urmat, la Casa Corpului Didactic, cursuri de initiere in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie ... Onela maria Onela maria Bună ziua! Dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie postul meu de bibliotecar cu studii medii poate sa fie transformat în bibliotecar cu studii ... (vezi toată discuția)
Incadrare bibliotecar nicu_truta nicu_truta Buna ziua, Lucrea la o scoala 1/2 bibliotecar si 1/2 informatician. Am terminat ciclul Bologna I Informatica si un curs postuniversitar de ... (vezi toată discuția)