avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii pe salarii compensatorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii pe salarii compensatorii

Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca eu nu mai am calitate de angajat, am fost disponibilizata si primesc salarii compensatorii incepand cu luna februarie 2017 , decizia de incetare al activitatii este incepand cu 08.02.2017si pana in oct 2018 primesc lunar salariu compensatoriu. Acest drept pe legislatiaveche se retineau darile din partea mea, fostul angajator nu mai platea nimic la stat, acum eu voi fi obligata sa platesc si partea angajatorului ? Atata timp cat nu am calitatea de angajat ce trebuie sa mi se retina cand mi se calculeaza salariul compensatoriu ? Va multumesc si va doresc o seara placuta.

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu codrina.ama codrina.ama Buna seara ! Am fost disponibilizata cu 1 dec 2009, mi s-a calculat (la cerere) un salariu compensatoriu. Va rog sa-mi spuneti daca salariul compensatoriu ... (vezi toată discuția)
Rectificare declaratie 112 de catre fostul angajator Ionelpatrut Ionelpatrut Buna ziua! In anul 2013 am fost disponibilizat de catre fostul angajator - printr-un proces de disponibilizare colectiva. Timp de 1 an am fost in somaj. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj, calcul lucianvlan lucianvlan Buna ziua, va rog cateva prezizari ref la calculul indemnizatiei de somaj: 1. in cazul in care cineva a fost disponibilizat colectiv si a primit cateva ... (vezi toată discuția)