avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CM pentru part-time
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CM pentru part-time

Buna seara. Din luna martie 2017, in urma unei afectiuni care necesita o perioada mai lunga de recuperare, ma aflu in concediu medical. La data ivirii acestei situatii, aveam un contract cu norma intreaga, un contract cu timp partial de 2 ore/zi si un contract cu o ora pe zi. Ca urmare a noilor modificari legislative, a cresterii salariului minim si mediu precum si a imposibilitatii de a aduce modificari la salariul brut pentru contractele part-time deoarece acestea vor mai fi suspendate de drept cel putin 6 luni, incepand cu luna ianuarie 2018 voi iesi pe minus. Ma puteti ajuta cu un sfat, va rog?

Alte discuții în legătură

Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu minim brut MariaRamona MariaRamona Modificarea salariului minim brut de la 1450 lei la 1900 lei se opereaza in Revisal pana la data de 31 martie 2018? Multumesc! (vezi toată discuția)
Declaratie pt alinierea la og 4/2017 anymaryh anymaryh Buna ziua, In cadrul firmei sunt salariati care au cim part-time, dar care sunt angajati si la alte firme cu cim de 8 ore. La firma unde sunt cu part-time, ... (vezi toată discuția)