avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal Parchet,
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal Parchet,

O persoana cunoscuta mie, a cumparat o masina inmatriculata in Anglia,iar cand a fost oprit de politia rutiera ,acestia au cautat in baza de date ,,EUCARIS2''(fost 2)acum fiind doar EUCARIS insa ,la verificare politistul a omis o litera de la numarul de inmatriculare si mai mult ca sigur NU a generat vre-un rezultat ,atunci politistul a facut constatarea si anume: Masina apare ca fiind dezmembrata!Atunci i s-a retinut permisul si i s-a inmanat dovada de circulatie unde apare ca: a condus un autoturism dezmembrat!in 2016 s-a intamplat si de atunci ,dosarul este la Parchetul sector 6!De atunci am cerut informatii de la DVLA UK(driver and vehicle license agency)in care au confirmat ca ,autoturismul NU apare ca fiind scrapped(ei utilizeaza acest cuvant atat pt denumirea de dezmembrare si iradiere)ba mai mult,anul acesta a primit si confirmare prin e-mail ca autoturismul nu apare scrabbed!In tratatul EUCARIS prevede ca urmatoarele informatii sunt automat vizibile participantiilor prin interogare a bazei de date:
Capitolul 3,articolul 5

registrul central al vehiculelor:
- producatorul( si modelul daca este disponibil)
-numarul de identificare a vehiculului
- numarul de inmatriculare
-data primei inregistrari
- tipul de combustibil și / sau tip de antrenare
-confirmarea furtului
Nu apare nicaieri ca acesta informatie ar fi vizibila!Tot DVLA mi-a confirmat ca,acest tip de informatie va fi disponibila in viitor intrucat,BAZA DE DATE EUCARIS este in actualizare!Si tot DVLA prin serviciul lor de webchat mi-au ca,daca o masina este ,,scrabbed''aceasta informatie NU este vizibila altor state!

Intrebarea mea este: Avocata lui nu mai raspunde la telefon si nu stie daca dansa a depus sau nu acele confirmari traduse si legalizate,la dosar!Cand am cerut informatii Parchetului prin e-mail ,mi s-a comunicat ca: ,,face obiectul dosarului respectiv, însă nu este nici parte, nici subiect procesual principal prezent, motiv pentru care cererea de consultare este făcută de o persoană fără calitate.Ce calitate are totusi in dosar?

Astept un raspuns al dumneavostra si va multumesc anticipat!

Cu deosebita consideratie

Florin



Alte discuții în legătură

Nu am primit log book v5c de 4 luni. floridan77 floridan77 Am primit scrisoare se la compania de asigurare Huges ca in 7 zile nu trimit V5C imi inchid asigurarea. Cred ca proprietarul de la care am cumparat a ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină din uk și nu pot s-o înmatriculez, deși am trecut rar-ul fără probleme, pentru că acolo figurează ca vehicul pentru distrugere. ce pot face? Dragomiricatudor Dragomiricatudor Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Am o masina cumparata din Marea Britanie. Am pregatit dosarul de inmatriculare, am trecut RAR-ul fara probleme si am mers ... (vezi toată discuția)
Valabilitate numere provizorii (rosii) jbalazsi jbalazsi Buna ziua, Sunt interesat daca undeva este specificat cand expira un numar provizoriu. Adica, pana in momentul depunerii dosarului la politie in vederea ... (vezi toată discuția)