avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modificare salariu de baza
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modificare salariu de baza

Buna ziua. As avea o intrebare legata de modificarea salariului de baza intr-o companie. Sa zicem ca in 2015 salariul unui angajat nou era 1700 RON (net) ajungand in 2018 la 2300 RON (net) pentru un angajat cu 3 ani vechime. Intre timp, salariul de baza in companie a crescut la 2100 RON(net) pentru angajatii noi. Practic in 2018, toti angajatii noi incep cu un salariu aproape la fel de mare ca al unui angajat care are 3 ani vechime in companie. Intrebarea mea este, angajatorul ar trebui sa anunte aceasta modificare si sa creasca salariul de baza pentru toti angajatii, iar la marirea salariala anuala sa se ia in considerare acest fapt? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Salariu asistent medical principal ancaflorina83 ancaflorina83 Buna ziua, Sunt asistent medical cu vechime in campul muncii de 10 ani. M-am angajat pe 15 noiembrie 2005 cu un salariu de 366 ron la Floreasca. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Incalcare articol din ccm proof1990 proof1990 Buna ziua. La firma la care lucrez s-a semnat in urma cu 6 luni noul CCM. Intru-nul din articole se mentioneaza ca la marirea salariului minim pe economie ... (vezi toată discuția)
Salariul unui asistent medical principal de 12ani=salariul unui incepator loreleip loreleip Dupa o vechime in munca de19 ani,sunt asistent medical cu principal primit in 1999,lucrez de 14 ani pe ambulanta la acelasi loc de munca si am salariul de ... (vezi toată discuția)