avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Catedra rezervata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Catedra rezervata

Buna ziua, am intrat in CIC in 2016, fiind singurul titular pe specialitatea geografie in scoala resp , cu norma intreaga (18 ore). Ulterior, numarul de clase s a micsorat. S a schimbat si conducerea scolii, directorul venind din afara institutiei si avand aceeasi specialitate. Ca urmare, pe orele rezervate au fost repartizate 2 cadre didactice: 14 geografie pentru un cadru didactic si 4 ore ( 3 geografie si 1 optional) revenind directorului. Pentru anul 2018 2019 , au fost prevazute 22 ore (15 specialitatea geografie si 7 optional) . Cine are prioritate la distribuirea celor 22 ore? Titularul poate revendica orele in specialitatea sa si in ce conditii?

Alte discuții în legătură

Nerespectarea legii in invatamant alex1333 alex1333 Sunt cadru didactic , titular in doua unitati , iar la una dintre ele am ramasa fara ore, deci in completare de norma, primita la cealalta unitate la care sunt ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate Mbcristina Mbcristina Sunt profesor de matematica si anul trecut la scoala unde predau, fiind doar 8 clase (32 de ore), pentru stabilirea profesorului cu norma intreaga s-a facut ... (vezi toată discuția)