avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Daune comerciale achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Daune comerciale achizitii publice

Am participat intr-o procedura de achizitie publica la o institutie de stat . Am facut oferta in asociere cu o alta firma . Am castigat licitatia ( oferta conforma cu pretul cel mai mic ) si institutia a anulat procedura in mod abuziv pentru ca contractul era pregatit pentru o firma de casa . Intentionez sa ii dau in judecata si sa le cer daune in valoarea profitului pe care l-as fi realizat plus onorariu avocat .
Caut un avocat in Bucuresti sau imprejurimi pentru reprezentare .
Am o mica problema . In documentul de asociere subscris in SEAP am indicat ca firma mea va avea 0 din valoarea contractului pentru ca firma cealalta era majoritara cu 90 % iar eu aveam un contract semnat cu ei in prealabil pentru 10 % din contract .

Alte discuții în legătură

Contract cu scoli bokordani bokordani Buna ziua, Sunt o persoana fizica si doresc sa ofer, impreuna cu un prieten care este de asemenea persoana fizica, contracost binenteles, unei scoli un site. ... (vezi toată discuția)
Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)
Negociere fara publicare OIL OIL BUNA ZIUA, ESTE OBLIGATORIU A SE PUBLICA IN SEAP ATRIBUIREA UNUI CONTRACT IN VALOARE DE 18000 EURO PRIN PROCEDURA DE NEGOCIRE FARA PUBLICAREA PREALABILA A ... (vezi toată discuția)