avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitionare autocamion pe pers fizica din Germania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitionare autocamion pe pers fizica din Germania

Buna ziua!
Va rog mult sa ma lamuriti in legatura cu ce am intrebat mai jos.
As dori sa achizitionez un autocamion din Germania,de pe persoana juridica pe persoana fizica.In conditiile acestea mi se va emite
factura,sau se poate face un contract de vanzare-cumparare
? Cum voi plati autocamionul net sau brut?
Persoanele fizice platesc TVA-ul? Il voi plati eu in Romania sau in Germania?
Exista posibilitatea sa se cumpere la pretul net si sa se emita factura cu TVA zero?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tva 2012 - achizitie vehicul din ue (persoane juridice) viraducu viraducu buna ziua, Pentru a putea achizitiona un vehicul dintr-un stat UE, de la o persoana juridica cum trebuie procedat? Trebuie sa inscriu firma pe care fac ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)