avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical

Buna seara! Am cod 01 pe medicale si de 2 luni primesc 500 lei pe card. Nu inteleg salariul meu este 1500 lei net de 2 ani de zile. De ce nu primesc 75%? Trebuie sa primesc o parte de la FNUASS direct nu prin societatea angajatoare?! Multumesc mult! Am suferit un accident cerebral ischemic si nici pt medicamente nu imi ajunge ce primesc de la angajator.

Alte discuții în legătură

Mod calcul concediu medical mmanuela mmanuela Buna ziua, As dori daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Am un concediu medical de 10 zile . primele 5 zile se platesc de angajator si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 06 DianaManuela DianaManuela \\"Certificatele medicale cu cod de indemnizatie 06 (urgenta) se deconteaza intotdeauna de FNUASS. Tot ce este pe urgenta....asistenta medicala, certificate ... (vezi toată discuția)
Ajutor concediu medical rodia rodia Am urmatoarea situatie: In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala). In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)