avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Penalitati intarziere plata
Discuție deschisă în Executare silită

Penalitati intarziere plata

Buna seara,

V-as ruga sa-mi spuneti si mie daca pot fi absolvit de la plata penalitatilor unei taxe. Este vorba de taxa de 0,7% din valoarea unei constructii, taxa ce trebuia platita in 2012 la Inspectoratul de constructii Ilfov.
Cel mai recent răspuns: Ovalis , utilizator 10:49, 2 Februarie 2018
Daca va referiti la penalizarile de 0,15% pentru fiecare zi intarziere, acestea au baza legala de calcul (fără a se depăși suma datorată). De ce credeti ca ati putea fi absolvit la plata, adica ce doriti sa invocati?

trandafir2 a scris:

Daca va referiti la penalizarile de 0,15% pentru fiecare zi intarziere, acestea au baza legala de calcul (fără a se depăși suma datorată). De ce credeti ca ati putea fi absolvit la plata, adica ce doriti sa invocati?

In momentul de fata nu figurez cu venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe de plata la inspectoratul in constructii -urmarire in tribunal pt neplata acestora moi_corina moi_corina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o situatie. Am primit de la tribunal o instiintare cum ca Inspectoratul de Constructii ma urmareste pentru neplata unei ... (vezi toată discuția)
Taxe isc Filipmarius Filipmarius Nu am anuntat finalizare lucrarilor la isc iar acum imi cer sa platesc o taxa plus penalitati de 0,1 pe zi Mentionez ca locuiesc in Italia iar in Romania nu ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru obtinerea certificatului de urbanism Florentttina Florentttina Sunt proprietara a unui teren de 450mp si as dori sa stiu care este taxa pentru obtinerea certificatului de urbanism si celorlalte acte necesare pentru a putea ... (vezi toată discuția)