avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curatare utilaj cu gheata carbonica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curatare utilaj cu gheata carbonica

Buna dimineata!
Va rugam sa ne comunicati daca putem folosi lacatusul mecanic pentru activitatea de sablare a utilajelor cu gheata carbonica sau nisip.Aceasta activitate presupune curatarea depunerilor de rasini din interiorul utilajelor cu gheata carbonica sau nisip. Va multumim.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
1Octavian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 2 Februarie 2018
Ati primit deja raspuns la mesajul postat la pranz si la mesajul prin e.mail.
Puteti primi raspunsuri numai daca se cunoaste raspunsul la intrebarea dvs. si/ sau daca exista timp pentru a se putea raspunde.
Nu mai postati aceleasi discutii la ore diferite, pe sectiuni diferite ale forumului.
Regulament Forum Avocatnet.ro

Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatare utilaj 1Octavian 1Octavian Buna dimineata! Va rugam sa ne comunicati daca putem folosi lacatusul mecanic pentru activitatea de sablare a utilajelor cu gheata carbonica sau ... (vezi toată discuția)
Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)