avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Activitati comerciale in scoli
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Activitati comerciale in scoli

Buna ziua. As vrea sa stiu daca prezenta fotografilor de ocazie din scoli este reglementata de o anumita prevedere legala. Cum se apropie o sarbatoare cum apar cel putin doua oferte de fotografie, la preturi nerealiste, in scoli. Presupun ca o pot face doar cu acordul conducerii unitatii de invatamant. Trebuie sa existe o licitatie pentru astfel de servicii? Nu mai aduc in discutie bonul fiscal care este inexistent.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
CatalinRetea, utilizator
Cel mai recent răspuns: CatalinRetea , utilizator 12:27, 2 Februarie 2018
Din cate stiu, nu exista legislatie speciala in acest sens. Cine plateste pozele ? Scoala sau elevii ?
Pozele sunt achitate de parinti. Singura contributie a scolii este distribuirea de flyere prin clase prin intermediul cadrelor didactice.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
CatalinRetea, utilizator
Daca parintii achita pozele, cred de crezut ca vor face o licitatie publica. Sa fim seriosi.
Pe mine ma interesa cadrul legal prin care se pot efectua actiuni de comert in scoala. Greu de crezut ca oricine care se prezinta la conducerea institutiei are si acceptul de a merge din clasa in clasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)
Am facut o poza unui profesor falsa andreiutzu332 andreiutzu332 Am facut o poza unui profesor in care acesta nu este ceea ce pare si a venit politia la liceu sa sterg pozele cu acesta.. De frica nu am inteles ce pot patio ... (vezi toată discuția)