avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Modalitate inscriere la impozit casa din OSB tencuita ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Modalitate inscriere la impozit casa din OSB tencuita la exterior

In 2017 am construit din osb un corp de casa compus din 2camere,baie si bucatarie.Ce trebuie sa fac sa o inscriu la primarie in vederea impozitari ca anexa la casa batraneasca ce figureaza pe rol?
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am casa construita chiar pe hotar, deoarece asa am ... User26 User26 Bună ziua! Am casa construita chiar pe hotar, deoarece asa am cumpărat în 1974. Pe peretele de hotar exista 2 geamuri, unul de la baie, mat , batant( ... (vezi toată discuția)
Constructii bucuresco bucuresco buna seara am construit ,alipit la vechea casa 2camere la care nu am cerut autorizatie de constructie. ce, sau la ce ma pot astepta, sau ce mai ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune constantin m. constantin m. dintr-un imobil compus din corp principal si anexa posed prin act de vinzare cumparare o cota indiviza de 33% ,Corpul principal compus din etaj si masarda fara ... (vezi toată discuția)