avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinere copie lucrare scrisa concurs angajare la stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinere copie lucrare scrisa concurs angajare la stat

Buna ziua,am participat la un concurs pt un post,organizat de institutie de stat;probele au constat din dosar,scris,interviu.am dreptul sa obtin copii dupa lucrare scrisa,raspunsuri interviu si notarea lor de catre comisia concurs?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vulturudac , utilizator 21:43, 8 Februarie 2018
HG 286/2011
art. 36
(1) Autoritatea sau instituţia publică organizatoare a concursului pune la dispoziţia candidaţilor interesaţi, la solicitarea acestora, documentele elaborate de comisia de concurs, respectiv de comisia de soluţionare a contestaţiilor, care sunt informaţii de interes public, cu respectarea confidenţialităţii datelor care fac referire la ceilalţi candidaţi, inclusiv a datelor cu caracter personal, potrivit legii.

(2) Se exceptează de la prevederile alin. (1) documentele elaborate de comisia de concurs, respectiv de comisia de soluţionare a contestaţiilor, care conţin date cu caracter personal ale candidaţilor, potrivit legii.

(3) Orice candidat îşi poate consulta, la solicitarea sa, lucrarea scrisă individuală redactată în cadrul probei scrise a concursului, după corectarea şi notarea acesteia, în prezenţa secretarului comisiei de concurs.
Am citit hg 286/2011 dar nu prevede posibilitatea obtinerii de copii ale documentelor elaborate de concurent ( presupunand ca raspunsurile la subiectele concursului sunt elaborate de candidat)
Consultat e una,copie e alta...daca vreau sa contest in instanta rezultatul concurs,cum demonstrez ca am raspuns corect la intrebari?pune la dispozitie inseamna si eliberarea de copii sau doar consultare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
Vulturudac, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, punerea la dispoziţia candidaţilor interesaţi, la solicitarea acestora, documentele elaborate de comisia de concurs , poate insemna si copii de pe lucrarile dvs.
Va multumesc.pt a le putea prezenta la tribunal ,trebuiesc legalizate copiile dupa lucrari?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa fie legalizate. Copiile vor fi certificate de parte pentru conformitate cu originalul.

Alte discuții în legătură

Solicitare copie dupa lucrarea scrisa - examen ( 2 ) Deyy Deyy Buna ziua ! In urma sustinerii unui examen in cadrul unei institutii publice, am solicitat eliberarea unei copii a lucrarii mele de la proba scrisa conform ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cazul in care am participat la un concurs pentru ... Norsk Norsk Buna ziua. In cazul in care am participat la un concurs pentru ocularea unui post vacant si as dori sa vad lucrarile a persoanelor admise.Este posibil in ... (vezi toată discuția)
Solicitare copie dupa lucrarea scrisa - examen Deyy Deyy Buna ziua ! In urma sustinerii unui examen in cadrul unei institutii publice de stat, compartimentul S.P.C.L.E.P, fiind foarte dezamagit de nota obtinuta si ... (vezi toată discuția)