Buna ziua,am participat la un concurs pt un post,organizat de institutie de stat;probele au constat din dosar,scris,interviu.am dreptul sa obtin copii dupa lucrare scrisa,raspunsuri interviu si notarea lor de catre comisia concurs?va multumesc.
HG 286/2011
art. 36
(1) Autoritatea sau instituţia publică organizatoare a concursului pune la dispoziţia candidaţilor interesaţi, la solicitarea acestora, documentele elaborate de comisia de concurs, respectiv de comisia de soluţionare a contestaţiilor, care sunt informaţii de interes public, cu respectarea confidenţialităţii datelor care fac referire la ceilalţi candidaţi, inclusiv a datelor cu caracter personal, potrivit legii.
(2) Se exceptează de la prevederile alin. (1) documentele elaborate de comisia de concurs, respectiv de comisia de soluţionare a contestaţiilor, care conţin date cu caracter personal ale candidaţilor, potrivit legii.
(3) Orice candidat îşi poate consulta, la solicitarea sa, lucrarea scrisă individuală redactată în cadrul probei scrise a concursului, după corectarea şi notarea acesteia, în prezenţa secretarului comisiei de concurs.
Am citit hg 286/2011 dar nu prevede posibilitatea obtinerii de copii ale documentelor elaborate de concurent ( presupunand ca raspunsurile la subiectele concursului sunt elaborate de candidat)
Consultat e una,copie e alta...daca vreau sa contest in instanta rezultatul concurs,cum demonstrez ca am raspuns corect la intrebari?pune la dispozitie inseamna si eliberarea de copii sau doar consultare?
Intr-adevar, punerea la dispoziţia candidaţilor interesaţi, la solicitarea acestora, documentele elaborate de comisia de concurs , poate insemna si copii de pe lucrarile dvs.