avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare copie dupa lucrarea scrisa - examen ( 2 )
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare copie dupa lucrarea scrisa - examen ( 2 )

Buna ziua !

In urma sustinerii unui examen in cadrul unei institutii publice, am solicitat eliberarea unei copii a lucrarii mele de la proba scrisa conform H.G 286 / 2011, iar raspunsul venit din partea institutiei suna asa :

Dorim sa precizam ca in conformitate cu prevederile art. 36 alin. 1 din H.G. nr. 286/2011 Autoritatea sau instituţia publică organizatoare a concursului pune la dispoziţia candidaţilor interesaţi, la solicitarea acestora, documentele elaborate de comisia de concurs, respectiv de comisia de soluţionare a contestaţiilor, care sunt informaţii de interes public, cu respectarea confidenţialităţii datelor care fac referire la ceilalţi candidaţi, inclusiv a datelor cu caracter personal, potrivit legii. Astfel lucrarea scrisa a unui candidat nu constituie document elaborat de comisie, nefiind astfel posibila eliberarea unei copii a acesteia.

Deci pana la urma cum este corect ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 11 Februarie 2020
Orice candidat îşi poate consulta, la solicitarea sa, lucrarea scrisă individuală redactată în cadrul probei scrise a concursului, după corectarea şi notarea acesteia, în prezenţa secretarului comisiei de concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere copie lucrare scrisa concurs angajare la stat Vulturudac Vulturudac Buna ziua,am participat la un concurs pt un post,organizat de institutie de stat;probele au constat din dosar,scris,interviu.am dreptul sa obtin copii dupa ... (vezi toată discuția)
Solicitare copie dupa lucrarea scrisa - examen Deyy Deyy Buna ziua ! In urma sustinerii unui examen in cadrul unei institutii publice de stat, compartimentul S.P.C.L.E.P, fiind foarte dezamagit de nota obtinuta si ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare functie publica - eliberare copie lucrare MihaiMihai2 MihaiMihai2 Buna ziua. Am sustinut zilele acestea un examen pentru ocuparea unei functii publice in cadrul unei institutii publice (Politia Locala Sector 5). Azi, la ... (vezi toată discuția)