avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mărire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mărire salariu

Sunt kinetoterapeut într_un spital de stat, Spitalul Municipal Ploiești, iar conform legii de la 1 martie 2018 cresc doar salariile medicilor și asistentelor,iar noua nu, lucrând în aceeași echipa, mergând la patul bolnavului, ajutând la recuperarea lui. Avem studii superioare, nu ne ia nimeni în seama, suntem băgați în alta categorie cu farmaciști, biologi, dar noi efectuam un act medical. În concluzie.,noi nu suntem considerați cadre medicale, deși lucram pe o secție de recuperare, avem multe cazuri neurologice, nu beneficiem de niciun spor ptr ca încadrarea e făcută pe Laborator Recuperare, celți colegi asistenți având acel spor de fizioterapie! Ne puteți îndruma va rog, nu mi se pare normal ca aceasta categorie de salariați sa nu fie inclusa în aceasta creștere promisa de la 1 martie 2018!As vrea sa înțeleagă și dna ministru Vasilescu aceasta eroare! Va mulțumesc, Dinu Egon Claudiu Spitalul Municipal Ploiești.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
Dinu Egon, utilizator

Alte discuții în legătură

Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)
Legea 304/2008 atlantiana atlantiana Am aflat de curand de existenta Legii 304/2008 (M.Of. nr.848/17 decembrie 2008) si am citit-o. Am vazut ca prevede un spor de incordare psihica de 25% pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia mea este asistent medical debutant, angajata ... stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, Sotia mea este asistent medical debutant, angajata in februarie anul acesta pe unitatea de transfuzii sanguine a unui spital municipal. Incepand ... (vezi toată discuția)