avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comodat intre soti pentru loc parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comodat intre soti pentru loc parcare

Imi spuneti si mie care este cadrul legal prin care se cere, intre soti, contract de comodat pentru parcare? La aceeasi adresa este si masina(adresa talon) si domiciliul (sotilor) si locul de parcare. Mentionez ca in talon e numele meu iar contractul pentru parcare e pe numele sotiei.

La orice notar am mers n i s a transmis ca masina e bun comun dobandit in timpul casatoriei, iar notarul spune ca incalca art.345 din codul civil daca face comodat intre soti.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
Neagu12, utilizator
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 02:06, 4 Februarie 2018
Buna seara!
Cititi aici pana la finalul discutiei. www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat loc parcare Neagu12 Neagu12 Buna ziua Eu am domiciliul in alt judet si masina inmatriculata acolo. Sotia are domiciliul in capitala cat si loc de parcare. Masina e bun dobandit dupa ... (vezi toată discuția)
Este furt ? TheThunder49 TheThunder49 Bună ziua! În data de 15.08.2014 am achiziționat de la mama printr-un contract de v-c un autoturism. Mi-am îndeplinit toate obligațile am mers șa ... (vezi toată discuția)
Parcare Zamfirescuu Zamfirescuu Masina este inmatriculata pe numele soțului meu, el are mutatia la mine , sta la mine , dar adresa pe buletin e in alta strada ( adresa de la taicasu , tot in ... (vezi toată discuția)