avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Modificare culoare automobil
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Modificare culoare automobil

Buna ziua! Mi.am achizitionat un automobil si din cauza ca nu mi-a placut culoarea , am hotarat sa o revopsesc.( din galben am facut-o albastru). Am facut programare la RAR pentru schimbarea culorii, insa m-au programat peste o luna. Intrebarea mea este: pot circula cu automobilul pana schimb culoarea in certificat? Am o copie de la programarea online facuta la RAR cu data si numarul de ordine. Ma ajuta cu ceva daca ma opreste politita si arat programarea respectiva? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:14, 4 Februarie 2018
Pentru a preintampina situatii neplacute si consecintele aferente ,este de preferat sa asteptati constatarea si consemnarea omologarii modificarii cu completarea in evidente
Nu se stie peste ce agent de politie dati ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culoare trecuta gresit in talon b67dec b67dec Buna ziua ,azi am fost oprit de un echipaj de Politie in zona Aeroportului Otopeni si in urma controlului efectuat de catre agent s-a constatat ca ,culoarea in ... (vezi toată discuția)
Schimbare culoare masina yna81 yna81 Buna seara, as vrea sa va intreb la RAR cand fac programare pentru schimbarea culorii,in ziua programarii cum trebuie mers cu masina culoare de pe talon sau ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera anton39 anton39 Buna ziua; Doresc sa schimb o parte din culoarea masinii si de acea doresc sa stiu in ce proportie trebuie sa pstrez culoarea trecuta in talonul masinii( exp; ... (vezi toată discuția)