avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare act de identitate!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare act de identitate!

Luna acesta pe data de 23 voi împlini vârsta de 18 ani.Mâine voi merge sa imi schimb actul de identitate deoarece pe data de 27 sunt programat la o operatia oftamologica si doresc sa il primesc pana atunci..Am inteles ca daca voi merge mai devreme sa schimb buletinul, voi primi termen de valabilitate tot 4 ani de zile in loc de 7 ani..Este adevarat?

Alte discuții în legătură

Buletin!- termen preschimbare Andii Andii Buna ziua,as vrea sa ma ajutati daca se poate! Pe data de 23 noiembrie implinesc varsta de 18 ani Si as vrea ca in aceiasi zi sa plec As putea face sau ` ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate CYBORG CYBORG Buna ziua! 1.In acest an -2014- implinesc 60 de ani.Totodata in aprilie 2014 imi expira cartea de identitate.Trebuie sa merg la politie sa-l schimb? 2.Mama ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin la 18 ani 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, De ce se schimba buletinul de identitate la varsta de 18 ani? Este posibil sa se emita buletinul la 14 ani si sa scrie pe el ca este valabil pana ... (vezi toată discuția)