avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Spor studii superioare m.a.i.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Spor studii superioare m.a.i.

Ca si agent de politie care am terminat facultatea de drept in 2014 in prezent masterand an 2 , cum pot beneficia de sporul de studii superioare si care este procedura de obtinere a acestui spor( temeiul legal).?

Alte discuții în legătură

Acordare spor 25% studii superioare raluca1982 raluca1982 Voi absovi in febr 2011 Facultate de Drept, sunt agent de politie si doresc sa stiu daca mai se acorda sporul pt. studii superioare. colegii de birou care au ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public nicol1970 nicol1970 am terminat anul trecut facultatea de administratie publica si am solicitat incadrarea mea corespunzatoare conform studiilor superioare deoarece pana acum am ... (vezi toată discuția)
Salarizare Nina_Yna Nina_Yna In baza carei Legi pot beneficia de sporul de 20% - studii superioare. Am terminat o facultate si sunt incadrata pe un post care nu prevede studii superioare, ... (vezi toată discuția)