avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Daca investesc in ceva si imi scot doar investitia ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Daca investesc in ceva si imi scot doar investitia initiala, atunci platesc impozit?

Am investit in criptomonede (bitcoin).

De exemplu:
Am investit 1000 eur. Acum investitia valoreaza 1600 eur.

In cazul in care imi scot doar investitia initiala (1000 eur) si imi las profitul in criptomonede (600 eur acum, dar o sa le scot peste cativa ani) atunci va trebui sa platesc impozit pe acei 1000 euro scosi? Sau platesc doar cand scot mai mult decat investitia initiala?

Cel mai recent răspuns: gistra , utilizator 13:02, 5 Februarie 2018
nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemele unui tanar de 20. Alexander12 Alexander12 Buna ziua si vine v-am gasit pe acest forum. Am 20 de ani si sunt student. Pana aici toate bune si frumoase. Insa incerc sa imi fac ordine in ganduri si idei ... (vezi toată discuția)
Schimb cripto in cripto. cand platesc impozit? fly2021 fly2021 Trebuie sa platesc impoziit in cazul in care schimb o cryptomoneda intr-o alta criptomoneda? Am gasit mai multe articole pe internet unde scrie ca nu se ... (vezi toată discuția)
Castig intre 0.5 si 1% profit pe zi din tranzactionarea cryptomonedelor. adyx5 adyx5 Castig intre 0.5 si 1% profit pe zi din tranzactionarea cryptomonedelor. Sunt obligat sa declar acest castig daca nu transform / schimb in ron ?? Se plateste ... (vezi toată discuția)