avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inscriere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inscriere masa credala

Am depus cererea de inscrierea la masa credala la sf luni decembrie (in calitate de creditor) in termen, doar ca nu am putut face plata taxei de inscriere la caserie (mi-au spus sa platesc online din contul firmei).
Am fost plecat si pana in momentul de fata nu am platit taxa de inscriere la masa credala.
Intrebarea mea este daca mai pot face completare la dosar si sa achit taxa?? Pe portalul instantelor procesul este in luna martie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: razvan225 , utilizator 12:17, 5 Februarie 2018
Da, se poate.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in dosar de insolventa lenu_ro lenu_ro va rog daca puteti sa ma ajutati: Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am ... (vezi toată discuția)
Recurs in procedura insolventei OANA GORAN OANA GORAN am urmatoarea problema: ne-am inscris la masa credala, am achitat taxa jud, dar desteptii de la vremea respectiva au depus in instanta doar o copie a taxei ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)