avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu

Salut am și eu o întrebare am dat în judecata ptr timbrul de mediu și am câștigat dar anafura a făcut recurs , inrebarea este mai plătesc ceva la avocat ptr a baga dosarul din nou la tribunal ptr finalizare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 11:19, 5 Februarie 2018
In principiu, contractul de asistenta/reprezentare juridica se incheie separat pentru fiecare stadiu procesual-fond, apel,recurs,etc
Pe cale de consecinta daca doriti asistarea /reprezentarea de catre avocat pentru stadiul procesual recurs, va trebui sa incheiati un alt contract de asitare/reprezentare juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu Soaretiberiu Soaretiberiu Salut am și eu o întrebare am dat în judecata ptr timbrul de mediu și am câștigat dar anafura a făcut recurs , inrebarea este mai plătesc ceva la ... (vezi toată discuția)
Proces castigat merllin merllin buna am castigat un proces cu o societate de sigurari in urma unui accident,acum ma astept ca asigurarea sa faca recurs pe care sper sa il castig,dar nu asta ... (vezi toată discuția)
Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)