1. Domnule Director/Administrator
Subsemnatul (a) ...., cu domiciliul in......, legitimat(a) cu CI seria..., CNP.., salariat (a) a........, in functia de ..................., va rog sa-mi aprobati prelungirea suspendarii contractului de munca incepand cu data de ..., in conformitate cu articolul 51(1) litera a) din Codul Muncii, intrucat am obtinut certificat de ha ndicap pentru minorul .........
Atase zcopia certificatului de handicap.
Va multumesc,
2. DECIZIE DE PRELUNGIRE SUSPENDARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA
DECIZIA Nr.
Data
In temeiul dispozitiilor art. 51 alin. (1) lit. a) din Codul muncii republicat coroborat cu art. 2 alin. (1) din Ordonanta de urgenta Guvernului nr. 111/2010 cu modificarile si completarile ulterioare,
Avand in vedere certificatul ....... nr. .... / data ........., emis de ....
Presedintele/Directorul General/Directorul .., numit prin . nr. ./ . a ..;
DECIDE:
Art.1. Se prelungeste perioada de suspendare a contractului individual de munca al d-lui/dnei .......................................................................... avand functia de ......................................... in cadrul societatii, conform art. 51 alin. (1) lit. a) din Codul muncii republicat, pana la data de .......
Art. 2. Prezenta decizie poate fi contestata in termen de 45 de zile, la Tribunalul ....
Art. 3. (1) Compartimentul Resurse Umane si Contabilitate vor aduce la indeplinire prevederile prezentei decizii.
(2) Prezenta decizie isi produce efectele incepand cu data de .......................... .
ANGAJATOR,
Buna ziua! As dori un model de prelungire al suspendarii contractului de munca, intrucat urmeaza sa trec din CIC in CIC. Am nascut in 09.09, iar copilul mai mare implineste abia in 21.10 2 ani. Trebuie sa depun la locul de munca cererea pt prelungirea suspendarii contractului. Va multumesc
Domnule Director/Administrator
Subsemnatul (a) ...., cu domiciliul in......, legitimat(a) cu CI seria..., CNP.., salariat (a) a........, in functia de ..................., va rog sa-mi aprobati prelungirea suspendarii contractului de munca incepand cu data de ..., in conformitate cu articolul 51(1) litera a) din Codul Muncii, intrucat am in data de .... am nascut pe minorul .........
Atasez copia certificatului de nastere.
Va multumesc,
Am o întrebare dacă sunt pe ingrijire copil pana la varsta de 3 ani și urmează sa mai prelungesc un an suspendarea contractului pentru ingrijire copil dar noul cerificat de handicap încă nu este gata și eu pe cel vechi îl am doar pana în 23 februarie practic pana atunci am suspendat contractul pana la data de 23 februarie și noul certificat abia pe 29 februarie este gata ce fac în cazul asta la firma la care lucrez?
Puteti depune cerere de CFP sau de CO daca aveti zile...