avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere prelungire suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere prelungire suspendare contract de munca

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de prelungire a suspendarii contractului de munca. Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil, cel mic implineste 2 ani pe 18.03.2018. Certificatul de handicap este emis pe 14.12.2017 si este provizoriu, avand valabilitate 1an. Angajatorul nu s-a mai confruntat cu o asemenea situatie si de aceea va rog sa ma ajutati cu o cerere si cu un model de decizie pentru aceasta prelungire.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
Catalina2003, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 18 Octombrie 2024
1. Domnule Director/Administrator

Subsemnatul (a) ...., cu domiciliul in......, legitimat(a) cu CI seria..., CNP.., salariat (a) a........, in functia de ..................., va rog sa-mi aprobati prelungirea suspendarii contractului de munca incepand cu data de ..., in conformitate cu articolul 51(1) litera a) din Codul Muncii, intrucat am obtinut certificat de ha ndicap pentru minorul .........
Atase zcopia certificatului de handicap.
Va multumesc,

2. DECIZIE DE PRELUNGIRE SUSPENDARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA

DECIZIA Nr.
Data
In temeiul dispozitiilor art. 51 alin. (1) lit. a) din Codul muncii republicat coroborat cu art. 2 alin. (1) din Ordonanta de urgenta Guvernului nr. 111/2010 cu modificarile si completarile ulterioare,
Avand in vedere certificatul ....... nr. .... / data ........., emis de ....
Presedintele/Directorul General/Directorul .., numit prin . nr. ./ . a ..;

DECIDE:
Art.1. Se prelungeste perioada de suspendare a contractului individual de munca al d-lui/dnei .......................................................................... avand functia de ......................................... in cadrul societatii, conform art. 51 alin. (1) lit. a) din Codul muncii republicat, pana la data de .......

Art. 2. Prezenta decizie poate fi contestata in termen de 45 de zile, la Tribunalul ....

Art. 3. (1) Compartimentul Resurse Umane si Contabilitate vor aduce la indeplinire prevederile prezentei decizii.
(2) Prezenta decizie isi produce efectele incepand cu data de .......................... .

ANGAJATOR,
Buna ziua! As dori un model de prelungire al suspendarii contractului de munca, intrucat urmeaza sa trec din CIC in CIC. Am nascut in 09.09, iar copilul mai mare implineste abia in 21.10 2 ani. Trebuie sa depun la locul de munca cererea pt prelungirea suspendarii contractului. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2022
Moce andrada roxana, utilizator
Domnule Director/Administrator

Subsemnatul (a) ...., cu domiciliul in......, legitimat(a) cu CI seria..., CNP.., salariat (a) a........, in functia de ..................., va rog sa-mi aprobati prelungirea suspendarii contractului de munca incepand cu data de ..., in conformitate cu articolul 51(1) litera a) din Codul Muncii, intrucat am in data de .... am nascut pe minorul .........
Atasez copia certificatului de nastere.
Va multumesc,
Am o întrebare dacă sunt pe ingrijire copil pana la varsta de 3 ani și urmează sa mai prelungesc un an suspendarea contractului pentru ingrijire copil dar noul cerificat de handicap încă nu este gata și eu pe cel vechi îl am doar pana în 23 februarie practic pana atunci am suspendat contractul pana la data de 23 februarie și noul certificat abia pe 29 februarie este gata ce fac în cazul asta la firma la care lucrez?
Puteti depune cerere de CFP sau de CO daca aveti zile...

Alte discuții în legătură

Nasterea unui copil in ccc iulik_iulik iulik_iulik Buna ziua, primul concediu de crestere copil se termina in 10 ianuarie 2017 iar al doilea copil se va naste in luna noiembrie 2016, as vrea sa stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil de la1 iulie VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna Ma puteti ajuta cu un model de cerere de modificarea suspendarii pentru concediu crestere copil de la 1 la 2 ani in conformitate cu noua lege de la 1 ... (vezi toată discuția)
Cerere suspendare contract Iulia5 Iulia5 Buna ziua! Recent am luat loc la rezidentiat si urmeaza sa fiu repartizata sa incep munca la 1 ianuarie. Eu sunt deja in concediu de crestere copil si primesc ... (vezi toată discuția)