avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sustinere examen la alta facultate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sustinere examen la alta facultate

In primul rand as dori sa imi cer scuze daca acest mesaj nu isi are locul in aceasta sectiune dar nu am stiut unde sa il postez.
Am depus o cerere la facultatea pe care am terminat-o rugandui sa sa imi aprobe sustinere lucrarii de licenta la alta facultate insa raspunsul lor a fost evident nu. In apararea lor au invocat Art. 10 din Ordinul 295/05.02.2007 al MEC.
Dupa ce am citi si eu acest articol am ajuns la concluzia ca prin acest ordin nu sunt obligati sa aprobe cererile de sustinere a licentei la alta facultate.
As dori sa imi spune si mie cineva daca se poate, ce pot sa fac in aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:49, 21 Octombrie 2009
Singura solutie este sa va dati licenta la afcultatea pe care ati absolvit-o.
dai licenta unde ai absolvit facultatea.e logic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Va rog, daca imi poate spune cineva, cum a ramas cu absolventii de la Spiru Haret? Am terminat in iunie, prin sustinerea si promovarea examenului de lincenta, ... (vezi toată discuția)
Examen c.e.c.c.a.r. getapop getapop Am absolvit in anul 1999 in cadrul ASE Bucuresti, Facultatea: Colegiul Universitar Economic, Specializarea: Prelucrarea electronica a informatiei economice ( ... (vezi toată discuția)
Examen de licenta. sustinerea acestuia la o alta universitate... catalin1414 catalin1414 Daca am terminat facultatea la o universitate si vreau sa imi sustin examenul de licenta la o alta, se poate? Am facut cerere in acest sens si nu mi-a fost ... (vezi toată discuția)