avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

ce inseamna plangere solutie neurmarire/netrimitere judecata (art 340 ncpp).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoana a cărei plângere împotriva soluţiei de clasare, dispusă prin ordonanţă sau rechizitoriu, a fost respinsă conform art. 339 poate face plângere, în termen de 20 de zile de la comunicare, la judecătorul de cameră preliminară de la instanţa căreia i-ar reveni, potrivit legii, competenţa să judece cauza în primă instanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen procedura penala plangere rezolutie liamic43 liamic43 Care este interpretarea termenelor , pentru plângere împotriva rezoluţiei prim procuror, conform NCPP, art.340-341? Acestea pot fi calculate cum erau ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)
Judecatoria este instanta competenta sa judece plangerea impotriva ... Alina Avila Alina Avila Judecatoria este instanta competenta sa judece plangerea impotriva ordonantei de clasare privind infractiunea de ucidere din culpa? (vezi toată discuția)