avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Autofacturare in cazul in care nu primim facturi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Autofacturare in cazul in care nu primim facturi?

Firma din Romania a incheiat un contract cu o firma di Belgia pt inchiriere locuinta si parcare pt soferi.Contractul a fost incheiat in decembrie 2017 , au fost platita in luna decembrie rata dar nu a fost emisa factura.Trebuie facuta autofacturare in cazul in care nu primim facturi?
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Factura chirie stand prezentare produse adi02ro adi02ro buna ziua! in luna august 2017 am primit in magazin un stand de prezentare produse ( tigari) de la firma \"x\" ....acum in august 2018 au emis o factura ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit / intracomunitar platitor tva? oanavoicu oanavoicu Sunt PFA de la 1 mai 2009 cu norma de venit pina la 31 decembrie 2010. Am lucrat la o firma privata pina la 25 august 2010, platit si cu salariu pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Somatie europeana ilenuca ilenuca Am primit de curand o somatie de plata europeana pt suma de 9240 euro.Anul trecut am cumparat un cap de tir in lesing pe firma unei cunostinte deoarece la acea ... (vezi toată discuția)