avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere copil pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere copil pentru al doilea copil

Buna ziua,
1.Am o fetita nascuta pe 20 aprilie 2016 si sunt in CCC. Pe 20 februarie - 20 martie 2018 ar fi ultima luna in care as beneficia de acest concediu si indemnizatie. Luna 24, ultima luna 20 martie-20 aprilie 2018 tatal va scrie cerere ca refuza sa- si ia CCC.
2. La moment sunt insarcinata cu al doilea copil, pe care urmeaza sa-l nasc in perioada 20 martie-20 aprilie, luna 24 de CCC pe care tatal refuza sa si-o ia.
Intrebarea e urmatoarea: Ce fac eu in aceasta luna/perioada in care numai sunt in concediu crestere copil ca sa pot beneficia de indemnizatie pt al doilea copil? Ma angajez pentru o luna? Figurez in concediu prenatal?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Iomut Iomut Buna seara , am si eu o intrebare , sunt in concediu crestere copil pana in 2020 1 februarie , am fost in liceu ultimul an ,am intrat in somaj ,si dupa in ... (vezi toată discuția)