avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurare

Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, maică-mea poate sa fie coasigurat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 6 Februarie 2018
Potrivit art.224 alin.1 lit.b teza a II-a din Legea nr.95/2006, beneficiaza de asigurare, fara plata contributiei sotul, sotia si parintii fara venituri proprii, aflati in intretinerea unei persoane asigurate.

Asadar, mama poate fi coasigurata dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat AdriannaTatar AdriannaTatar Daca Mama este pensionarea, poate sa coasigure un copil care nu lucrează?daca da ,,,atunci ce acte ii trebuie si unde trebuie sa le depună (vezi toată discuția)
Asigurat medical si coasigurat danymintus danymintus Ma aflu in indemnizatie crestere copil pana la 2 ani.sotia nu lucreaza,urmand cursurile unei scoli postliceale.a depasit varsta de 26 ani.eu ca si asigurat din ... (vezi toată discuția)
coasigurare andralav04 andralav04 Părintele pensionar poate lua coasigurat pe copilul sau? (vezi toată discuția)